Tutorial voor toegang tot het Netflix-account

Netflix is een videostreamdienst op abonnementsbasis waarmee u toegang heeft tot een bibliotheek met films en series. Afhankelijk van uw abonnement (basis, standaard, premium), kunt u uw Netflix-account gebruiken op één, twee of vier apparaten tegelijk, in SD-, HD- of UHD-definitie.

1
Hoe een account aanmaken ?

Om u in te schrijven voor een Netflix-account gaat u naar de startpagina van Netflix en klikt u op "Een maand gratis lid worden". Klik op "De abonnementen bekijken", kies uw type abonnement, en dan "Doorgaan". Voer uw e-mailaccount en wachtwoord in, klik op "Doorgaan" en kies vervolgens uw betalingsoptie (PayPal, Creditcard, of Gift Card). Voer uw gegevens in en bevestig om toegang te krijgen tot Netflix.

U kunt Netflix openen via de Netflix-website, maar ook via de iPhone-, Android-, PS4-, Xbox One- en Smart TV-app. De beste manier om uw Netflix-account te beveiligen is om uit te loggen uit uw ongebruikte apparaten en uw wachtwoord regelmatig te wijzigen (klik op uw accountnaam, dan op "Uw account" en "Wachtwoord wijzigen").

2
Hoe log ik in ?

Ga naar Netflix.com en klik op "aanmelden". Voer het e-mailadres in dat voor uw account is gebruikt en uw wachtwoord en klik vervolgens weer op "aanmelden". U kunt ook inloggen via Facebook als u uw Facebook-account hebt gekoppeld aan uw Netflix-account. Voor meer bescherming tegen hackers kunt u uw telefoonnummer toe te voegen op deze pagina.

3
Hoe log ik uit ?

Om uit te loggen uit uw Netflix-account gaat u naar www.netflix.com en klikt u rechtsboven op uw profielpictogram. Klik vervolgens op "Afmelden bij Netflix". U kunt ook uitloggen met alle apparaten door naar uw accountinstellingen te gaan (op het gebruikerspictogram rechtsboven), scroll omlaag naar het gedeelte Instellingen en klik op "Afmelden met alle apparaten".

4
Hoe verwijder ik een account ?

Om uw Netflix-abonnement op te zeggen logt u in op uw account en gaat u vervolgens naar het keuzemenu rechtsboven (op uw gebruikerspictogram) en selecteert u "Account" en klikt u vervolgens op de knop "Lidmaatschap annuleren" onder "Lidmaatschap en facturering".

U kunt uw account niet volledig verwijderen, zodat u deze altijd opnieuw kunt activeren als u zich opnieuw abonneert.